top of page

Over ons

Op de Noordenweg in Voorthuizen staat een prachtige oude boerderij met een grote moestuin waar we groenten, rood fruit en eetbare bloemen verbouwen. Elke zaterdag verwerken we onze oogst tot lekkere soep, dipjes, limonades, salades en een mooie daghap. Van het zaaien tot aan het opmaken van je bord stoppen wij liefde en aandacht in de producten en kunnen wij u  dus ook alles vertellen hierover!

 

Daarnaast hebben we een fietsenschuurtje omgebouwd tot bakkerijtje, we bakken desembrood van Nederlandse biologische granen in een houtoven. Zo komt de tarwe van biodynamische boerderij de Lingehof in Hemmen, en de rogge uit Hoevelaken! De granen worden gemalen door windmolens de Vlijt in Wageningen en de Olden Florus in Terschuur en bij ons in een houtoven gestookt op lokaal snoeihout gebakken tot heerlijke knapperend brood! 

Wij geloven dat lokaal, biologisch en plantaardig eten belangrijk is om de natuur zo min mogelijk te belasten. Daarnaast smaken verse producten uit het seizoen natuurlijk altijd beter! Wij genieten van ons werk en willen daarmee ook anderen inspireren om zelf met mooie producten creatieve, plantaardige gerechten te bereiden.

 

Natuurlijk gebruiken wij geen bestrijdingsmiddelen en chemische meststoffen in onze tuin, en verder kopen wij de aanvullende producten biologisch en lokaal in.

 

Kom jij eens langs om te komen proeven?

IMG_1489.jpg
bottom of page